Wat kun je doen met oud ijzer?

oudijzer

Jij hebt waarschijnlijk wel oud ijzer liggen en je weet niet meer wat je er mee moet doen. Dat is logisch, want voor jou heeft het geen waarde meer. Er zijn twee verschillende opties die jij kunt kiezen als jij van jouw ijzer af wilt. Je kunt het verkopen wat weer geld oplevert en je kan het natuurlijk weggooien wat best zonde is. Daarom is het handig om te kijken hoeveel je hebt liggen en wat de waarde is. 

Verkopen

Jij kunt het ijzer verkopen. Dit is makkelijker dan jij denkt en ook zeker de beste keuze als je er van af wilt. Oud ijzer heeft namelijk een prijs en daarom kun je er geld aan verdienen. De prijs die jij er voor betaalt staat vast aan de hand van de internationale markt. Het kan dus nooit minder zijn dan dat. Wel kan het bedrijf een hogere prijs geven voor het ijzer. De prijzen worden berekend per kilo en daarom kun jij er misschien wel redelijk wat aan verdienen. Natuurlijk is het ijzer niet de enige metaal dat je kunt verkopen. Er zijn nog veel meer zoals koper en aluminium die je kunt verkopen voor een mooie prijs. 

oudijzer

Weggooien

Je kunt er ook voor kiezen om het oud ijzer weg te gooien. Dit is natuurlijk zonde, want je verdient er niks meer aan. Natuurlijk als je er niet zoveel van hebt liggen is het aan te raden, maar anders is het zonde. Daarom kun jij het beter verkopen. Daarnaast kun je het ijzer ook opsparen. Wanneer jij er dan heel erg veel van hebt liggen kun je het verkopen. Dan moet het natuurlijk niet in de weg liggen. Denk er goed over na wat je wilt doen met het ijzer, want het heeft nog een prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *